Razpis – šolski hoodiji :-)

Naslednje leto septembra bodo na plano prišli prvi šolski puloverji, hoodiji, felpe, … kakorkoli jih pač že imenujete (v nadaljevanju hoodie). Ker bi radi s hoodiji pokazali nekaj našega šolskega duha, imamo zdaj prošnjo za vse ki radi ustvarjajte. Do 15. 6. 2018 pripravite dizajn in mogoče bo ravno vaš krasil naše nove šolske hoodije. Ob ustvarjanju naj vas vodi tema o naši šoli in o vsem, povezanim z njo.

Vaša predloga za dizajn je lahko enobarvna ali večbarvna in naj bo za sprednjo stran hoodija. Hoodiji bodo v dveh barvah, rdeči in črni, tako da prilagodite vaš dizajn temu. Barve za dizajn na rdečem hoodiju in za dizajn na črnem se lahko razlikujejo, a motiv mora ostati isti. Dizajn mora biti v razmerju 2 : 3, s krajšo stranico vsaj 3000 pikslov. Resolucija mora biti 300 dpi.

Optimalno razmerje je 4000 x 6000 px @300 dpi.

Vaše predloge pošljite v formatu JPEG (.jpeg končnica datotek), PDF (.pdf končnica datotek) ali PNG (.png končnica datotek). Dizajn (ali dizajna, če naredite za rdeč hoodie posebej in črn hoodie posebej) pošljite najkasneje do 15. 6. 2018 do 23:59 na kosovelovadijaska@gmai.com

V tednu med 18. 6. in 23. 6. bomo po razredih glasovali za najboljši dizajn, ki bo potem natisnjen na hoodije.

Še enkrat na kratko:

  • tema: naša šola in vse povezano z njo,
  • razmerje: 2 : 3, s krajšo stranico vsaj 3000px,
  • resolucija: @300 dpi,
  • formati: JPEG, PNG, PDF.

Ustvarjalec zmagovalnega dizajna prejme simbolično nagrado in dva hoodija zastonj.

Če potrebujete še kakšne dodatne informacije, se obrnite na predsednika dijaške skupnosti, Alberta Zudka.

Srečno ustvarjanje!

Vaša dijaška skupnost